Andrew Tate gaat pak slaag krijgen! 'Zoekt ruzie met de verkeerde' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate gaat pak slaag krijgen! 'Zoekt ruzie met de verkeerde'

Andrew Tate gaat pak slaag krijgen! 'Zoekt ruzie met de verkeerde'

Andrew Tate lijkt zijn hand iets te hebben overspeelt en ruzie te hebben met UFC-legende Donald 'Cowboy' Cerrone. Die hem nu dreigt een pak slaag te geven.

Tijdens een livestream onthulde podcaster Adam22 dat Cerrone niet onder de indruk was van Tate's vechtkunsten. Tate, die ooit een professionele kickbokser was, sloeg terug door Cerrone uit te nodigen zijn vaardigheden tegen hem te testen, wanneer hij maar wilde.

"Als hij denkt dat ik niet kan vechten, dan mag hij me dat recht in mijn gezicht zeggen en proberen me in elkaar te slaan. Ik geloof sterk dat hij spijt zal krijgen van die beslissing, en dat is alles wat ik erover te zeggen heb," zei Tate.

Cerrone zag de opmerkingen van Tate en ging los op de "Top G" in een Instagram-video. "In het verleden, toen ik en Joe Schilling video's van jou bekeken om je te willen uitdagen... rende je altijd als een klein meisje je hele carrière. Ik sla de stront voor je ogen", zei Cerrone.

Ik sla de stront voor je ogen

"Ik ben een echte vechter. Jij bent een neppe, wannabe vechter die een heleboel wereldkampioenschap titels heeft verzonnen die je op eBay hebt gekocht." De gepensioneerde UFC-ster bood vervolgens aan om tegen Tate te vechten op de Musk-Zuckerberg undercard.

"Gelukkig bezit mijn vriend Dana White een enorme vechtsportorganisatie en ze organiseren een gevecht tussen Mark Zuckerberg en Elon Musk. Luister, als je je sociale media-aanhang erbij wilt betrekken, dan vecht ik tegen jou, klootzak", aldus Cerrone.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws