Jake Paul jaagt op Andrew Tate! 'Je wil toch knokken kom op dan' Nieuws
Nieuws

Jake Paul jaagt op Andrew Tate! 'Je wil toch knokken kom op dan'

Jake Paul jaagt op Andrew Tate! 'Je wil toch knokken kom op dan'

Jake Paul jaagt op Andrew Tate en wil een gevecht met hem. Er zijn geruchten over een gevecht tussen Jake Paul en Andrew Tate, maar er is nog niets concreets afgesproken alhowel de twee wel gisteren in een video chat met elkaar leken af te spreken dat het moet gebeuren.

Logan Paul de broer van Jake daagt Tate uit en zegt dat hij niet durft te vechten tegen Jake of tegen hemzelf. Logan gelooft dat Tate een bedrieger is en wil dat het gevecht plaatsvindt.

Tate heeft verschillende aanbiedingen gekregen. Het debat is interessant omdat Logan een sterke afkeer heeft van Tate. Jake Paul zou Tate kunnen onderschatten vanwege zijn achtergrond als kickbokser. Logan wil actie zien en roept Tate op om het contract te tekenen.

Wie is Andrew Tate?

Emory Andrew Tate is een social media-influencer en voormalig kickbokser. Tate is geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde op vierjarige leeftijd naar Groot-Brittannië. Hij is ook de oprichter van Hustler's University, een online "academie" waar leden een maandelijkse lidmaatschap bijdrage betalen in ruil voor advies over hoe ze passief inkomen kunnen genereren in verschillende online sectoren.

Andrew Tate werd vorig jaar gearresteerd in Roemenië op verdenking van vrouwenhandel en sex slavendrijver. Hij zit nog steeds in huisarrest. Voor hij verbannen werd, had Tate een enorme Instagram-aanhang van 4,6 miljoen volgers.

Zijn populariteit steeg nadat video's van hem viraal gingen op TikTok. Op het moment van schrijven heeft de hashtag #AndrewTate 12,7 miljard weergaven verzameld. Er gaan geruchten dat Tate een relatie heeft met Naghel Georgiana Manuela. In oktober 2021 deelde hij een foto van zichzelf en Naghel aan boord van een privévliegtuig op Instagram.

Tate is verbannen van verschillende populaire sociale media platforms, waaronder Facebook, Instagram en TikTok, maar werd hersteld op Twitter nadat Elon Musk de leiding over het platform overnam.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws