Andrew Tate fans keren zich tegen ex-kickbokser! 'Oplichter' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate fans keren zich tegen ex-kickbokser! 'Oplichter'

Andrew Tate fans keren zich tegen ex-kickbokser! 'Oplichter'

Andrew Tate's fans keren zich tegen de ex-kickbokser omdat hij probeert te profiteren van zijn verblijf in de gevangenis door shirts van $ 131,00 te verkopen.

Voormalig kickbokser Andrew Tate die een sensatie op sociale media werd is er altijd in geslaagd om een loyale aanhang te behouden ondanks zijn controversiële publieke persoonlijkheid.

Zijn leven wordt de laatste tijd echter geplaagd door juridische problemen. Bovendien lijkt Tate's recente lancering van merchandise een breuk te hebben veroorzaakt tussen de ster en zijn fans.

Andrew Tate heeft geen inhoud

Op Twitter hebben veel fans van Tate hun kritiek geuit over de prijsstelling van zijn producten. Waarbij velen de voormalige kickbokser bekritiseerd en uitgescholden hebben.

Een fan merkte op: “Je dwong je roem af en je vraagt je af waarom je naar de gevangenis ging. Je hebt geen inhoud, alle charisma. Net als al die andere oplichters.”

Andrew Tate fans keren zich tegen ex-kickbokser! 'Oplichter'

Een andere twitterde: “Lol $ 130 voor een tweet gedrukt op een shirt?? Mag ik de 'leugens'-merchandise alstublieft zien?' Andrew Tate verwierf voor het eerst bekendheid als kickbokser, maar heeft zichzelf sindsdien omgedoopt tot mannelijke rechten activist.

Ondanks dat de aanklacht tegen hem is ingetrokken, heeft Tate nog steeds huisarrest. Het valt nog te bezien hoe zijn fanbase in de toekomst zal reageren op de controversiële prijzen van zijn koopwaar.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws