Andrew Tate krijgt zwaar verbod opgelegd om video's! 'Hypocriet zooitje' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate krijgt zwaar verbod opgelegd om video's! 'Hypocriet zooitje'

Andrew Tate krijgt zwaar verbod opgelegd om video's! 'Hypocriet zooitje'

Andrew Tate is recentelijk uit de gevangenis vrijgelaten om vervolgens thuis zijn rechtszaak af te wachten. Vandaag werd bekend dat YouTube een ban heeft opgelegd aan de x-kickbokser.

YouTube verbiedt Andrew Tate-accounts als reactie op onderzoek waaruit bleek dat het platform zijn video's promootte nadat het hem aanvankelijk had verbannen. Enkele maanden nadat YouTube Andrew Tate van hun platform had verbannen, onthult een onderzoek door Sky News dat YouTube desalniettemin reclame maakte voor de influencer, en misschien ten onrechte zijn populariteit hielp groeien.

Veel mensen hebben erop gewezen dat sinds Tate van de buis werd verbannen van YouTube, zijn video's net zo populair op het platform zijn geweest, zo niet meer, als ze waren vóór het verbod. Voornamelijk doordat de clips van Tate werden gedeeld op veel verschillende accounts die worden beheerd door gebruikers die niet noodzakelijkerwijs zijn verbonden aan Tate.

YouTube verdiende miljoenen aan Andrew Tate's video's en zijn hypocriet

Sky News zette nepaccounts op meerdere platformen op en deed zich voor als een 13-jarige jongen. Ondanks dat hij niet op zoek was naar inhoud van Andrew Tate, kreeg de "jongen" binnen de eerste twee uur na het gebruik van sociale media 30 verschillende Andrew Tate-video's voorgeschoteld, waaronder YouTube en Instagram.

In de YouTube-video's die werden getoond aan wat volgens het platform een 13-jarige jongen was, besprak Tate hoe vrouwen met geld kunnen worden gemanipuleerd. Misschien wel de slechtste video was er een waarin hij detailleerde hoe hij een van zijn vrouwelijke werknemers uit zijn webcam-seksbedrijf gooide, eraan toevoegend dat hij haar kleren uit het raam gooide en weigerde haar te betalen.

Alle banden met Andrew Tate verbroken zegt een YouTube woordvoerder

Sky News concludeerde dat de video's die ze vertoonden afkomstig waren van 19 verschillende accounts, waarvan de meeste volledig waren gewijd aan Tate-video's. Het aantal weergaven van de meeste video's bedroeg meer dan een miljoen, en sommige werden zelfs 20 miljoen keer bekeken. YouTube kan toch niet dom spelen en beweren niet op de hoogte te zijn? (Houd er rekening mee dat YouTube inkomsten genereert met deze accounts).

Sky News nam vervolgens contact op met YouTube, dat reageerde door ongeveer de helft van de accounts te sluiten en via een woordvoerder te zeggen: "We hebben kanalen die banden hebben met Andrew Tate beëindigd wegens meerdere schendingen van onze community richtlijnen en servicevoorwaarden, waaronder haatdragende taal."

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws