Veel steun en begrip voor Alistair Overeem na aankondiging op social media Nieuws
Nieuws

Veel steun en begrip voor Alistair Overeem na aankondiging op social media

Veel steun en begrip voor Alistair Overeem na aankondiging op social media

Alistair Overeem, de vechtlegende, heeft op Instagram aangekondigd dat hij officieel met pensioen gaat in zowel MMA als kickboksen. Na 25 jaar van competitie neemt hij afscheid van zijn indrukwekkende vechtcarrière.

"En hier zijn we dan... Na 25 jaar van competitie kondig ik officieel mijn pensioen aan in mijn vechtcarrière... 🙏🏽", schrijft Overeem. "Wat een prachtig avontuur is het geweest, dat me naar ongelooflijke plaatsen heeft gebracht en me heeft voorgesteld aan opmerkelijke mensen. 🌎"

"Naast het reizen, de titels en overwinningen, heb ik mogen ervaren waar geluk echt om draait: familie en gezondheid. Ik kijk er enorm naar uit om meer tijd door te brengen met mijn dochters 👨‍👩‍👧‍👧 ♥️"

"Ik betreed nu een nieuwe fase in het leven waarin ik me zal richten op het doorgeven van de waardevolle lessen die ik heb geleerd. Ik wil al mijn fans, supporters, Sensei's en alle andere mensen bedanken die hebben geholpen om deze geweldige en grootse reis mogelijk te maken."

Respect en steun stromen binnen

In de commentaren op zijn Instagram-post stromen de reacties binnen van bekende vechters zoals Mike Bisping, zijn collega vechter bij de UFC, coaches zoals Cor Hemmer en fans die hun respect en steun uitspreken voor de topsporter.

Het is duidelijk dat Alistair Overeem een blijvende indruk heeft achtergelaten in de wereld van vechtsporten, en zijn pensioen wordt met veel lof en waardering ontvangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws