94 cm lange Abdu Rozik spuugt vuur na boksverlies: Bedrog in Dubai? Nieuws
Nieuws

94 cm lange Abdu Rozik spuugt vuur na boksverlies: Bedrog in Dubai?

94 cm lange Abdu Rozik spuugt vuur na boksverlies: Bedrog in Dubai?

Abdu Rozik maakte gisteravond zijn langverwachte boksdebuut op Social Knockout 3 in Dubai. Niet tegen zijn grote rivaal Hasbulla Magomedov, maar tegen de Oezbeek Erali Boykobilov. De vier-ronden boksclash eindigde in een gelijkspel, tot grote woede van Rozik.

Na de beslissing uitte Rozik openlijk zijn ongenoegen. "Hij sloeg me achter op mijn hoofd en denkt dat hij gewonnen heeft? Onzin!", aldus de kleine internetster. "Bovendien had ik zes ronden nodig, waarom maakten ze er drie van?"

Rozik beschuldigt Boykobilov van vals spel

Op de vraag of hij openstaat voor een rematch, reageerde Rozik furieus: "Hij moet me betalen, want ik maak hem beroemd. Pas dan wil ik het nog een keer doen. Zonder dat hij betaalt, vecht ik niet."

Boykobilov reageerde via zijn vertaler: "Ik zal wraak nemen in een rematch. Ik denk dat mijn stoten hard aankwamen, want hij is nu duizelig."

Rozik vs. Hasbulla

Rozik had ongetwijfeld op een overwinning gehoopt om dichterbij een gevecht met Hasbulla te komen. De twee social media sterren liggen al jaren in een vete verwikkeld. Rozik, wiens echte naam Muhammadroziqi Savriqul is, lichtte vorig jaar in de talkSPORT Breakfast Show hun onenigheid toe.

"Altijd klaar om tegen Hasbulla te vechten", zei hij. "Ik hou niet van hem. Hij is respectloos. Ziet hij iemand? Dan slaat hij diegene meteen. Geen 'hallo, hoe gaat het?' Nee, hij ziet je en slaat je meteen."

Of de woede-uitbarsting van Rozik invloed heeft op een toekomstige clash met Hasbulla is onduidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws