🎥 350 kilo killer kracht! Senegalese reus Reug Reug pakt rivaal Bombardier stevig aan Nieuws
Nieuws

🎥 350 kilo killer kracht! Senegalese reus Reug Reug pakt rivaal Bombardier stevig aan

🎥 350 kilo killer kracht! Senegalese reus Reug Reug pakt rivaal Bombardier stevig aan

Reug Reug treedt toe tot de elite van het worstelen na zijn overwinning op 'Bombardier' gisteren. De twee Sengalese reuzen die samen meer dan 300 klio wegen gaven een flinke show weg.

Reug Reug, wiens echte naam Oumar Kane is, is een Senegalese worstelaar en MMA-vechter bij ONE Championship. Hij is bekend geworden in de wereld van het traditionele Senegalese worstelen, een sport die in Senegal enorm populair is en elementen van worstelen en boksen combineert. Reug Reug staat bekend om zijn indrukwekkende fysieke gestalte en kracht, evenals zijn technische vaardigheden in de ring.

Bombardier, wiens echte naam Serigne Ousmane Dia is, is eveneens een Senegalese worstelaar en een van de meest prominente figuren in het Senegalese worstelen. Hij staat bekend om zijn enorme omvang en kracht, en heeft gedurende zijn carrière meerdere kampioenschappen gewonnen. Bombardier is een icoon in de sport en wordt gerespecteerd om zijn prestaties en bijdrage aan het Senegalese worstelen. Bombardier heeft ook een korte periode in MMA gevochten.

Giga reuzen van 300 kilo

Reug Reug heeft zich een weg gebaand naar de elite van het worstelen met stoten na zijn overwinning op zondag tegen Bombardier tijdens een zogenaamde Lamb worstelwedstrijd. Deze overwinning markeert een belangrijk moment in zijn carrière en opent de deur naar de exclusieve kring van kampioenen in deze sport.

De wedstrijd toonde de technische vaardigheden van Reug Reug, bijgenaamd "de bliksem" van Thiaroye. Hij wist zijn tegenstander, de robuuste 'Bombardier', te overmeesteren met een krachtige takedown.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws