Terugkeer legende verwacht: UFC 300 eerste gevechten aangekondigd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Terugkeer legende verwacht: UFC 300 eerste gevechten aangekondigd

Terugkeer legende verwacht: UFC 300 eerste gevechten aangekondigd

Vorige week woensdag bevestigde UFC-president Dana White dat hij enkele gevechten voor het historische UFC 300-evenement, dat plaatsvindt op 13 april 2024, zou aankondigen. Dit evenement, gepland in Las Vegas, belooft het grootste in de geschiedenis van de UFC te worden. En vandaag heeft White enkele grote gevechten voor UFC 300 bekend gemaakt.

Er is veel gespeculeerd over wat Dana White van plan is, maar Conor McGregor heeft mogelijk al een snelle hint gegeven. Op zijn persoonlijke Instagram-profiel plaatste hij een foto direct na een training in zijn nieuwe faciliteit met het bijschrift: 'Champ Champ camp'.

De afbeelding die ongeveer een uur bleef staan voordat Conor deze zelf verwijderde, leidde tot wilde speculaties onder fans over zijn mogelijke betrokkenheid bij UFC 300.

De eerste aangekondigde UFC 300 gevechten

Jiri Prochazka vs Aleksandar Rakic
Aljamain Sterling vs Calvin Kattar
Bo Nickal vs Cody Brundage

Met de problemen met USADA in het verleden, heeft Conor McGregor geen obstakel meer dat hem verhindert deel te nemen aan dit massale evenement. Houd er rekening mee dat McGregor al geboekt was voor het UFC 200-gevecht, waarin hij tegen Nate Diaz zou vechten.

Conor McGregor mocht niet vechten

Dana White bevestigde later dat Conor McGregor uit het evenement werd gehaald omdat hij weigerde deel te nemen aan de media-verplichtingen van UFC 200. Conor en Nate vochten hun tweede gevecht een maand later uit en er zijn geruchten dat ze in onderhandeling zijn voor een potentieel derde gevecht. Toch lijkt Michael Chandler de volgende op Conor's lijst te zijn.

Sinds hij McGregor uitdaagde direct na zijn spectaculaire knock-out tegen Tony Ferguson, wacht Michael Chandler geduldig op zijn kans om tegen de Ier te vechten. UFC 300 lijkt het perfecte scenario voor beiden om de octagon in te gaan en elkaar te confronteren.

Het is vrij duidelijk dat McGregor uiteindelijk zal terugkeren en dit historische evenement is de perfecte gelegenheid voor hem om dat te doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws