195 Kilo 'KO' kracht! Hulk MEPT trainingsmaatje vlak Nieuws
Nieuws

195 Kilo 'KO' kracht! Hulk MEPT trainingsmaatje vlak

195 Kilo 'KO' kracht! Hulk MEPT trainingsmaatje vlak

Sajad Gharibi, beter bekend als de Iraanse Hulk zal op 2 april tegenover 's werelds engste man Martyn Ford in een bokswedstrijd staan. Beide XXXXXL zwaargewichten trainen er op los al was de Hulk niet scheutig met video's.

Tot afgelopen week hield de Hulk radiostilte, echter komen er nu video's naar buiten waar de gigant van ruim 195 kilo te zien is terwijl hij traint. De Hulk draait zijn hand er niet voor om tegen een aantal vechters tegelijk de trainen. Hij gooit deze dan ook als veertjes door de training zaal (lees verder onder Instapost).

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door iranian hulk (@sajadgharibiofficial)

Ook een op een training komt niet goed voor de rivaal van Gharibi. De Hulk kan zich niet inhouden en slaat deze knock-out. ,,Een van de redenen waarom ik niet wil vechten met een van mijn landgenoten in Iran is dat ik niemand gewond wil zien raken door de kracht van mijn stoten", zegt de Hulk (lees verder onder Instapost).

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door iranian hulk (@sajadgharibiofficial)

Toch toont Gharibi geen genade en maakt korte met zijn trainingsmaatje; ,,Deze oefening moest impact tolerantie zijn, maar liep iets uit de hand. Mijn training omvat momenteel trauma tolerantie en uithoudingsvermogen", aldus Charibi die zijn kunsten mag vertonen on de O2 Arena tegen Ford.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws