'Flink pak slaag!' Bokslegende Shields onderuit in MMA-clash
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Flink pak slaag!’ Bokslegende Shields onderuit in MMA-clash

‘Flink pak slaag!’ Bokslegende Shields onderuit in MMA-clash

Claressa Shields, de ongeslagen bokslegende kreeg afgelopen nacht een flink pak slaag in haar tweede MMA-gevecht. De Amerikaanse ongeslagen bokskampioen en Olympisch gouden medaillewinnaar, moest haar meerdere erkenen in Abigail Montes.

Voor Shields was het de tweede keer dat zij bij PFL de MMA-kooi in ging. Het gevecht tegen Montes vond plaats in het Seminole Hard Rock Hotel and Casino in Hollywood, Florida. Na haar debuut in juni dit jaar met succes te hebben doorstaan tegen Brittney Elkin, rekende Montes af met de bokskampioen.

Stevige klappen

Het kwam aan op de jury die de wedstrijd (28-29, 29-28, 29-28) scoorde in het nadeel van Shields. De 26-jarige Shields toonde haar vechtershart tijdens het gevecht, zette Montes onder druk en verdedigde de pogingen van haar tegenstander om haar neer te halen.

De pogingen van Shields waren tevergeefs. Zittend bovenop de bokser deelde Montes een stevig pak slaag uit die haar het voordeel van de jury opleverde. Shields, beschouwd als een van de beste vrouwelijke boksers, heeft een bokswedstrijd geboekt voor 11 december tegen Ema Kozin. Ze traint pas sinds december 2020 in de MMA-sport.

Bekijk ook

‘UFC’s vieze spelletjes!’ Kampioen Ngannou spreekt

Francis Ngannou onthult dat UFC hem dreigde

Verslagen UFC’er Moreno: ‘Ik dacht dat ik had gewonnen’

Brandon Moreno verloor de UFC-vlieggewicht titel

Brute knock-out bij kickboks event! ‘Kijk het hier terug’

Mocht je het gemist hebben kijk hier terug.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page