🎥 UFC-ster McGregor's Boksmachine blunder: 'Cocaine en alcohol slechte combi' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster McGregor's Boksmachine blunder: 'Cocaine en alcohol slechte combi'

🎥 UFC-ster McGregor's Boksmachine blunder: 'Cocaine en alcohol slechte combi'

Conor McGregor, de Ierse UFC vechter, heeft de aandacht van zijn fans getrokken met zijn recente verandering in uiterlijk. Gepland om dit jaar tegen Michael Chandler te vechten, miste McGregor de USADA-testperiode, wat betekent dat hij dit jaar niet zal vechten.

Terwijl zijn toekomstige gevecht onzeker blijft, verscheen er een video van McGregor die zich vermaakte met een boksmachine tijdens een avondje uit afgelopen zaterdag, wat fans deed speculeren over zijn gewichtsverlies. "Dit is wat cocaine en alcohol met je doen", schrijft een fan na het zien van de ondermaatse prestatie van de Ier.

Fans merkten op dat McGregor er anders uitzag dan voorheen, maar wat echt de aandacht trok, was zijn prestatie op de boksmachine. Terwijl hij stoten uitdeelde, imponeerde hij niet echt met zijn kracht. Dit leidde tot hilarische reacties van fans die hem bespotten omdat hij niet in staat was om indruk te maken op het apparaat. Ze begonnen zich af te vragen of McGregor wel echt in vorm was.

Maar dat was niet het enige dat fans te bespreken hadden. Terwijl McGregor zijn kracht wilde demonstreren, werd hij gefilmd terwijl hij genoot van een glas whisky. Dit leidde tot veroordeling van sommige fans, die vonden dat hij niet serieus met zijn training bezig was en zijn prioriteiten niet op orde had.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws