🎥 'Ernesto Hoost (58) comeback gevecht slecht idee!' Remy Bonjasky stellig Nieuws
Nieuws

🎥 'Ernesto Hoost (58) comeback gevecht slecht idee!' Remy Bonjasky stellig

🎥 'Ernesto Hoost (58) comeback gevecht slecht idee!' Remy Bonjasky stellig

Ernesto Hoost de 58-jarige kickbokslegende heeft een comeback gevecht in de planning staan ergens dit jaar. Niet iedereen is van mening dat dit een goed plan is na jarenlange inactiviteit.

Tijdens het online programma van Remy Bonjasky's Warrior Code ontbrandde de discussie of Ernesto Hoost wel of niet het geplande comeback gevecht aan moet gaan in Japan bij de Breaking Down organisatie. Tafelgasten Mike Passenier en Ivan Hippolyte zijn van mening van wel.

Bonjasky zelf oud K1-vechter is echter een andere mening toegedaan: "Ik ben je manager niet maar mij lijkt het niet verstanding om het te doen", zegt Bonjasky. Hoost zelf is het daar niet mee eens en zegt"Ik weet wat ik doe, als ik zou denken ik kan het niet zou ik er nooit aan beginnen."

Laten we het gewoon niet doen

"Als ze mij tegen een te sterke vechter zouden matchen doe ik het niet. Maar ik durf het wel aan." Na enige discussie waar Passenier zei: "Stel dat Ernesto in Hoorn zou vechten (waar Hoost ooitbegon. red.), dan kan staan de auto's geparkeerd tot aan Enkhuizen.

Aan het einde van de discussie stelde Bonjasky die zegt uit bezorgdheid te spreken zijn mening iets bij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws