UFC vechtbaas White stapt halverwege Podcast op: 'Klaar met deze shit' Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas White stapt halverwege Podcast op: 'Klaar met deze shit'

UFC vechtbaas White stapt halverwege Podcast op: 'Klaar met deze shit'

UFC-baas Dana White heeft voor massale verwarring gezorgd door een podcast te verlaten nog geen minuut nadat deze begonnen was.

White was te gast in de show "Howie Mandel Does Stuff" toen het bizarre incident plaatsvond. Hij zat naast comedian Ginger Billy, presentator Howie Mandel en zijn dochter Jackelyn Shultz. De podcast begon met een lovende lofzang van Mandel op White, waarin hij zijn dankbaarheid uitte voor de tijd van de 54-jarige.

Plotselinge stop

Mandel zei: "We kunnen je niet genoeg bedanken dat je hier bent. Jij en Ginger lijken goed te kunnen vinden. Je bent niet alleen een geweldige zakenman, je bent een inspiratiebron. Je bent een filosoof. De manier waarop je zaken doet, de manier waarop je je bedrijf, je vriendschappen en de media aanpakt is... ik ben jaloers. Maar Dana, ik kan je niet genoeg bedanken dat je hier bent."

White's enige bijdrage bestond uit vier zinnen voordat hij de opnamestudio verliet. De Amerikaanse tycoon zei: "Bedankt voor de vriendelijke woorden. Ik waardeer het. Ik ben zo verdomd moe van het doen van podcasts. Ik ben er letterlijk klaar mee. Ik doe geen podcasts meer."

Verwarring

Mandel, Shultz en Ginger Billy waren zichtbaar verbijsterd door het plotselinge vertrek. Na een langdurige stilte ging Mandel verder zonder Whites exit te bespreken, en de podcast werd een uitgebreid interview met Ginger Billy.

White, die momenteel druk bezig is met het organiseren van UFC 300, keerde nooit terug naar de uur durende show. Het is momenteel onduidelijk wat het incident veroorzaakte of of het in scène was gezet.

Reacties

Het voorval liet ook fans met vraagtekens achter. Sommigen op Twitter vroegen zich af of het echt was of niet, terwijl anderen er grappen over maakten. Enkele twitteraars stelden vraagtekens bij de oprechtheid van de complimenten van de hosts.

Anderen genoten er gewoon van en maakten grappen over de recente trend van fans die vragen of White zich met olie insmeert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws