'Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi': Levensgevaarlijk MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi': Levensgevaarlijk

'Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi': Levensgevaarlijk

Joe Rogan denkt dat het een vergissing zou zijn voor de UFC om Conor McGregor te matchen met Kampioen Kamaru Usman. Dit nadat de Ier opeenvolgende nederlagen heeft geleden tegen Dustin Poirier.

De oude UFC-analist en podcast-host Rogan, suggereert niet dat McGregor tegen niemand zou moeten vechten in zijn UFC-terugkeer. Maar dat het onverstandig en misschien gevaarlijk zou zijn om hem meteen met een kampioen in de kooi te zetten, nadat hij een gebroken been heeft opgelopen tegen Poirier.

,,Als Conor de meeste kans op succes wil, zou ik zeggen dat je moet vechten tegen een man die iets onder het kampioenschap niveau zit", zei Rogan tijdens een recent optreden op 'Hotboxin' met Mike Tyson. ,,Geef hem een ​​test. Maar stop hem niet meteen bij Usman in de kooi."

Rogan weet niet zeker tegen wie McGregor als volgende moet vechten. Hij zou graag zien dat de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht een opwarm gevecht accepteert voordat hij Usman uitdaagt voor de weltergewicht titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws