'Ontsla mij, tegen McGregor vecht ik nooit meer': Ballentaal van oud-rivaal
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ontsla mij, tegen McGregor vecht ik nooit meer’: Ballentaal van oud-rivaal

‘Ontsla mij, tegen McGregor vecht ik nooit meer’: Ballentaal van oud-rivaal

'Ontslag mij liever want tegen McGregor vecht ik nooit meer': Ballentaal van oud-rivaal

Nate Diaz wordt liever ontslagen door UFC dan ooit nog tegen Conor McGregor te vechten. De rivaliteit tussen McGregor en Diaz bevindt zich momenteel op het scherpst van de snede, nadat het paar van elkaar won tijdens gevechten in 2016.

Het paar had in 2016 een beruchte vete waarbij ze allebei overwinningen op elkaar behaalden. Maar ondanks grote pay-per-view-interesse, was UFC-baas Dana White nooit enthousiast over de wedstrijden tusen Diaz en McGregor. Recentelijk heeft Diaz publiekelijk gevraagd om uit de UFC te worden ontslagen om andere wegen te bewandelen.

Diaz is niet geïnteresseerd in een derde gevecht met McGregor, en zou liever uit de UFC worden geschrapt dan het mogelijk te maken. Yancy Medeiros, een goede vriend van de vechter, zegt dat Diaz meer bezorgd is om zijn vrijheid om elders veel geld te verdienen dan de Ier opnieuw te bevechten.

Nooit meer

,,Ik denk dat Nate er gewoon vandoor gaat om problemen te veroorzaken”, legde Medeiros uit over de tweet van Diaz waarin werd opgeroepen tot zijn UFC-ontslag. “Ik denk dat de UFC hem een ​​aanbod moet doen dat hij niet kan weigeren, anders gaat hij zijn contract uitvechten en zal daarna opstappen.”

Ook zou Diaz naar het boksen kijken en interesse hebben als zoveel vechters om de ring te delen met Jake Paul. ,,Het gaat om veel geld en daar staat Nate zeker voor open. Paul mag Woodley (ex-UFC kampioen. red.), dan wel KO hebben geslagen, Nate zal dat niet laten gebeuren. Maar tegen McGregor zal hij nooit mer vechten”, aldus Medeiros.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page