Zal Whittaker wraak nemen op UFC-kampioen Adesanya? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zal Whittaker wraak nemen op UFC-kampioen Adesanya?

Zal Whittaker wraak nemen op UFC-kampioen Adesanya?

Israël Adesanya, UFC-middengewicht kampioen en uitdager Robert Whittaker staan ​​aankomende nacht tegenover elkaar. Het gevecht is een rematch tussen de twee topvechters tijdens UFC 271 in het Toyota Center, Houston (Texas).

Er is veel gebeurd sinds Adesanya en Whittaker elkaar voor het eerst ontmoetten in de UFC-kooi, dus fans kunnen een heel ander gevecht verwachten dan in 2019. Whittaker heeft opmerkelijk goed gepresteerd sinds hij de titel in het middengewicht verloor aan Adesanya door knock-out (gaat verder onder video).

Whittaker zal het in de herkansing een stuk beter doen. Whittaker heeft een hoog vecht-IQ, dus verwacht van hem dat hij serieuze aanpassingen maakt en een andere aanpak kiest. In het eerste gevecht ging Whittaker herhaaldelijk voor grote slagen zonder veel succes.

Adesanya favoriet

Hij zal veel meer gecomponeerd blijven en proberen punten te scoren met stoten en trappen. Ook het mengen in zijn worstelspel zal bijna essentieel zijn om het gevecht te winnen. Ofwel om aanvallen op te zetten of om Adesanya op de grond te krijgen en hem onder controle te krijgen.

Dat gezegd hebbende, is het Adesanya die nog steeds de voorkeur geniet. Hij is een van de beste staande vechters van de UFC. Adesanya heeft zijn verdediging tegen de aanval aanzienlijk verbeterd sinds hij zijn UFC-debuut maakte in 2018. Hij heeft Whittaker in 2019 met gemak overeind verslagen. Insiders verwachten dan ook dat Adesanya de favoriet is in deze match.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws