UFC-kampioen Adesanya: 'Pereira kan gevecht vergeten' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / UFC-kampioen Adesanya: ‘Pereira kan gevecht vergeten’

UFC-kampioen Adesanya: ‘Pereira kan gevecht vergeten’

UFC-kampioen Adesanya: 'Pereira kan gevecht vergeten'

Israel Adesanya besprak zijn voormalige kickboks-tegenstander Alex Pereira en het potentieel van een UFC-gevecht tussen de twee. Alhoewel Adesanya twee keer verloor van de Braziliaan zegt hij dat een gevecht bij de UFC er niet in zit.

Zowel Adesanya als Pereira stonden bij Glory Kickboxing onder contract, daar troffen de twee elkaar nooit in de ring. Wel versloeg de Braziliaan Adesanya twee keer bij de Chinese vechtsportbond Glory of Heroes, de laatste keer zelfs via knock-out.

Adesanya verdedigt aankomend weekend zijn UFC-middengewicht titel en tekende deze week voor een aantal jaar bij. Pereira maakte zijn eerste debuut tijdens UFC 268 op 6 november vorig jaar. Pereira versloeg Andreas Michailidis via ‘KO” binnen 18 seconden van de tweede ronde (gaat verder onder video).

Ik maak hem af

Pereira maakte zijn eerste debuut tijdens UFC 268. Het was Alex Pereira vs Andreas Michailidis op 6 november 2021 in New York. Pereira bleek de winnaar te zijn met een knock-out over ‘The Spartan’ 18 seconden in de tweede ronde. Gevraagd wat hij van dat gevecht vond en als Adesanya denkt dat zijn pad Pereira zal kruisen in de UFC, antwoordde hij:

,,Ik hoop het. Mijn coaches denken van niet. De man die me in het kickboksen heeft afgemaakt, komt naar de MMA om hetzelfde te proberen, maar zal niet slagen. Pereira heeft maar 1 gevecht gehad in de UFC. Laat hem wat werk doen, maar een gevecht tegen mij kan hij voorlopig vergeten.”

Bekijk ook

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is

Asielzoekertje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk'

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! ‘lik op stuk’ (video)

De jongen wilde klaarblijkelijk stoer doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page