UFC'ers willen profvoetballer in elkaar slaan: 'Dierenbeul' Nieuws
Nieuws

UFC'ers willen profvoetballer in elkaar slaan: 'Dierenbeul'

UFC'ers willen profvoetballer in elkaar slaan: 'Dierenbeul'

Kurt Zouma, de verdediger van West Ham werd op camera vastgelegd terwijl hij zijn kat mishandelde. Bekende UFC-vechters willen hem daarvoor elkaar meppen.

Zouma is zijn sponsoring bij Adidas kwijtgeraakt na het incident, heeft een boete gekregen van twee weken loon door zijn club en zijn twee huiskatten zijn door de dierenbescherming uit zijn huis verwijderd. De voormalige UFC licht-zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz was de eerste MMA-vechter die zich uitsprak tegen Zouma, met een dreigende boodschap aan de Premier League-voetballer.

,,Fucking Zouma, zo simpel is het en als ik hem zie, zou ik hem in zijn gezicht schoppen. Blijf uit mijn buurt Zouma", dreigde UFC-vechter Jan Blachowitz. Oud-UFC'er Michael Bisping heeft zich nu bij Blachowicz aangesloten om Zouma te kastijden.

Vuile klootzak

,,Wat een vuile klootzak", zei Bisping op zijn YouTube-kanaal. ,,Dat begrijp ik gewoon niet. Dat is een verdomd arme, onschuldige kleine kat. Het is een huisdier, het heeft gevoelens. Fuck die vent hij heeft klappen nodig."

,,Deze man heeft een geweldig leven, hij woont in een prachtig huis, hij is een professionele voetballer in de Premier League die tonnen geld verdient en hij kiest ervoor om de wereld of de samenleving terug te betalen door katten te martelen. Kom op, wat verdomme, man", voegde Bisping eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws