Vechtsport organisatie stelt belangrijk MMA event uit na dood regeringsleider MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtsport organisatie stelt belangrijk MMA event uit na dood regeringsleider

Vechtsport organisatie stelt belangrijk MMA event uit na dood regeringsleider
Vechtsport organisatie stelt belangrijk MMA event uit na dood regeringsleider

Brave 45 is uitgesteld tot 19 november vanwege het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Shaikh Khalifa bin Salman Al Khalifa.

Oorspronkelijk zou vandaag het event plaatsvinden. Woensdag maakte Brave Combat Federation bekend dat deze het event verplaatst uit respect naar de koninklijke familie van Bahrein.

Het BRAVE CF 45 evenement op 12 november 2020 is uitgesteld vanwege het overlijden van de president van Bahrein, Zijne Koninklijke Hoogheid Sheikh Khalifa bin Salman Al Khalifa. De Sheikh die op 84-jarige leeftijd stierf was sinds 1970 premier van het land.

Geloof in de vechtsport

Vorige week onderging de Brave CF 45-kaart nog enkele belangrijke wijzigingen. De headliner tussen Dumar Roa en Gabriel Miranda werd op het laatste moment gewijzigd. Miranda kreeg de diagnose COVID-19 voordat hij Brazilië kon verlaten om naar Bahrein te vliegen. UFC Veteraan Ian Entwistle werd als last minute vervanger gevonden en zal de strijd met Roa aangaan.

Prins Khalifa Bin Salman al-Khalifa was ook familie van sjeik Khalid bin Hamad Al Khalifa, de oprichter van Brave. De laatste jaren steken een aantal sjeiks geld in de vechtsport en ondersteunen deze. Dit was ook de redding van de UFC die in Abu Dhabi events kon houden tijdens de corona golf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws