Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC FIGHT ISLAND: Locatie bekend ‘YAS Island’ Abu Dhabi

UFC FIGHT ISLAND: Locatie bekend ‘YAS Island’ Abu Dhabi

De definitieve locatie van UFC Fight Island is bekend gemaakt door UFC Baas Dana White. De Fight Island events zullen plaatsvinden op YAS Island vanaf 11 juli.

Via social media maakte dinsdag UFC Baas Dana White dan eindelijk de definitieve locatie van het tot nu toe geheime UFC vecht eiland bekend, YAS Island. De data van de events zijn ook gelijk bekend gemaakt.

11, 15, 18 en 25 juli zal YAS Island in Abi Dhabi het toneel zijn van de UFC events. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk ook dat wereldwijd de vechters kunnen in reizen. Het gevecht tussen UFC kampioen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje zou wel eens op de planning kunnen staan.

Conor McGregor

Het eerste event zal worden aangemerkt als UFC 251, waar al enkele gevechten voor zijn ingeboekt. Alexander Volkanovski vs. Max Holloway 2, Petr Yan vs. José Aldo en Kamaru Usman die Gilbert Burns als tegenstander heeft.

Wel heeft Usman, Conor McGregor ook uitgedaagd tot een gevecht. Echter ging deze afgelopen weekend volgens eigen zeggen voor de derde keer met pensioen. YAS Island is niet vreemd als het om vechtsport events gaat.

De Nederlandse vechtsport organisatie Enfusion organiseert ook regelmatig events op het eiland.

Bekijk ook

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt ...