UFC-kampioen Anderson Silva hoeft niet aan te kloppen bij concurrent Bellator MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Anderson Silva hoeft niet aan te kloppen bij concurrent Bellator

UFC-kampioen Anderson Silva hoeft niet aan te kloppen bij concurrent Bellator
UFC-kampioen Anderson Silva hoeft niet aan te kloppen bij concurrent Bellator

Bellator lijkt niet open te staan om voormalig UFC-middengewicht kampioen Anderson Silva voor haar selectie te kiezen.

Silva gooide begin november zijn MMA-handschoenen op het canvas en nam afscheid van de UFC. Zijn laatste partij die in een verlies eindigde doordat Uriah Hall hem via knock-out een nederlaag toebracht was de druppel voor de Braziliaan.

Silva had een lange carrière binnen de UFC en had zijn eerste wedstrijd voor de organsatie in oktober 2006 tijdens UFC 64. Hij hoorde letterlijk tot het meubilair van de vechtsport organisatie.

Oudgediende

Op 45-jarige leeftijd heeft hij de deur opengelaten voor toekomstige gevechten buiten de UFC. Dat zorgde ervoor dat veel fans speculeerden dat hij in de voetsporen zou treden van andere UFC-legendes. Zoals Tito Ortiz, Lyoto Machida, die na hun tijd bij de UFC tekende bij Bellator.

De grote baas van Bellator zegt geen interesse te hebben in de vechtkunsten van Silva. Op de vraag of hij een kans maakt bij de organisatie is Coker duidelijk; "Dat is onwaarschijnlijk". Al heeft Coker Silva wel hoog zitten. "Ik heb veel respect voor hem", zei de Bellator-baas toen hem werd gevraagd of hij Silva wilde contracteren.

Nieuw bloed

"Hij is absoluut een van de grootste vechters in de geschiedenis van mixed martial arts. Ik heb er echt niet over nagedacht, maar ik denk dat ik blij ben met de richting van onze selectie en de vechters die we nu hebben. Ik denk dat dat mijn verklaring is. "

Bellator is aan het verjongen qua vechters selectie en verlengde deze week een vijftal contracten met vechters. Mocht Silva toch nog de MMA-kooi in willen dan maakt hij wellicht kans bij enkele ander organisaties. Maar of deze zitten te wachten op een lange tijd contract met een 45-jarig valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws