Vechtbaas White laat zien dat UFC beter is dan andere organisaties MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtbaas White laat zien dat UFC beter is dan andere organisaties

Vechtbaas White laat zien dat UFC beter is dan andere organisaties

Dana White de UFC vechtbaas toont hart voor vechters en geeft 600.000 dollar bonus aan Max Holloway voor zijn spectaculaire knockout op Justin Gaethje vandaag bij UFC 300.

Op het spectaculaire jubileum UFC 300 event in de T-Mobile Arena in Las Vegas, was het gevecht tussen Max Holloway en Justin Gaethje het absolute hoogtepunt van de avond. Het gevecht stelde niet teleur en werd bekroond met een buitengewone bonus van 600.000 dollar voor Holloway, bovenop zijn Baddest Mother Fucker-titel en vechtgage.

Dit uitzonderlijke gebaar kwam rechtstreeks van Dana White, de onbetwiste baas van de UFC. Met zijn hart op de juiste plaats, verklaarde White zijn beslissing: "Heb je dat gevecht gezien? Ik zit nog vol adrenaline.

Een gebaar van erkenning voor Holloway's prestatie

Holloway is nu aan het bellen met Gaethje. Hij liep net de zaal uit om te bellen. Stel je voor, hij loopt gewoon... Heb je zijn been gezien en wat daaruit kwam? Net een driedimensionaal ding, en hij loopt gewoon."

In de laatste minuut van het gevecht sloeg Holloway Gaethje zwaar knockout, een moment dat de menigte versteld deed staan. Dit gebaar van White illustreert zijn toewijding aan de vechters en plaatst hem als voorbeeld voor vechtbazen in andere organisaties.

Zijn ongezouten mening tijdens persconferenties na afloop van evenementen en zijn onwankelbare steun aan vechters worden door insiders als ongekend beschouwd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws