K-1 Kickboksorganisatie pakt wereldwijde dominantie: 'Elke week knokken' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 Kickboksorganisatie pakt wereldwijde dominantie: 'Elke week knokken'

K-1 Kickboksorganisatie pakt wereldwijde dominantie: 'Elke week knokken'

K-1, de iconische kickboksorganisatie uit Japan, maakt zich klaar voor een spectaculaire comeback. Met ambitieuze plannen om in 20 landen wekelijkse evenementen te organiseren, zet K-1 koers naar wereldwijde dominantie.

Europa als springplank voor internationale expansie

Op 7 juni a.s. zal K-1 haar langverwachte terugkeer naar Europa markeren met een evenement in Galati, Roemenië. Deze stap vult een leegte in de Europese kickbokswereld na het onverwachte terugtreden van Glory Kickboxing uit een gepland evenement in Galati.

K-1 grijpt deze kans met beide handen aan en belooft een onvergetelijke kickboksevenement te organiseren. De headliner zal ingevuld worden door de Nederlandse vechter Errol Zimmerman die nog zonder tegenstander zit.

Fighting Network vormt de basis voor de toekomst

"K-1 Fighting Network is de basis van onze strategie om het merk K-1 nieuw leven in te blazen en het te laten uitgroeien tot iets groots," zegt een woordvoerder van de organisatie. "Fighting Network biedt een platform waar de volgende generatie kickbokslegendes zal worden geboren.

De planning is om wereldwijd wekelijkse evenementen te organiseren en zijn momenteel in gesprek met promoters in meer dan twintig landen."

K-1 lonkt naar Nederlandse vechters

Nederland behoort tot de landen waarmee K-1 in gesprek is om samenwerking aan te gaan. Op social media is de opwinding onder Nederlandse kickboksfans al voelbaar. Vechters uiten hun enthousiasme en hopen op de kans om deel te nemen aan de prestigieuze K-1 evenementen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws