🎥 Rajabzadeh voorspelt grimmige einde rivaal Oumar op Glory 91 in Parijs Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Rajabzadeh voorspelt grimmige einde rivaal Oumar op Glory 91 in Parijs

🎥 Rajabzadeh voorspelt grimmige einde rivaal Oumar op Glory 91 in Parijs

Op 27 april staat Bahram Rajabzadeh tegenover de Fransman Kevin Oumar tijdens Glory 91 in Parijs, en als we Rajabzadeh mogen geloven, wordt dat geen pretje voor Oumar.

Hoewel het gevecht tegen Oumar een stap terug lijkt na Rajabzadeh's eerdere prestaties in de Glory zwaargewicht Grand Prix van maart dit jaar, ziet Rajabzadeh het anders. Volgens hem is het slechts een tussenstapje op weg naar grotere doelen. "Ik ga orde op zaken stellen bij de lichtzwaargewichten. Ik ga daar de titel pakken," verklaarde Rajabzadeh vastberaden.

Maar daar blijft het niet bij. Rajabzadeh heeft zijn zinnen gezet op niemand minder dan Rico Verhoeven en diens titel. "Rico mag die titel houden tot ik kampioen ben in het zwaargewicht," voegde hij eraan toe.

Rajabzadeh's voorspelling voor het gevecht tegen Oumar

Voor Oumar heeft Rajabzadeh ook een boodschap: "Ik vind je een goede vechter, maar geluk zul je tegen mij niet hebben. Ik kom om te slopen en je te verslaan," aldus Rajabzadeh, met een blik op de confrontatie die hen te wachten staat.

De woorden van Rajabzadeh worden onderstreept door zijn acties. Hij heeft al bewezen dat hij geen loze beloften maakt. Bijna had hij de GP-finale bereikt en stond hij tegenover Rico Verhoeven. Een veelbelovend vooruitzicht voor de Azebeisjaans-Turkse vechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws