UFC-vechters massaal aan de doping nu organisatie stopt met testen? 'We gaan het doen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechters massaal aan de doping nu organisatie stopt met testen? 'We gaan het doen'

UFC-vechters massaal aan de doping nu organisatie stopt met testen? 'We gaan het doen'

Vechters reageren op het nieuws dat de samenwerking tussen de UFC en USADA ten einde komt. Een aantal vechters heeft gereageerd op het nieuws dat de samenwerking tussen de Ultimate Fighting Championship (UFC) en de U.S. Anti-Doping Agency (USADA) op dramatische wijze tot een einde komt.

Zoals er nu bekend is, is de samenwerking tussen de UFC en USADA verleden tijd vanaf het nieuwe jaar. Het nieuws brak gisteravond met een vernietigende verklaring die door USADA werd afgegeven, wat diende als de officiële bevestiging. De kern van de kwestie was de status van Conor McGregor, die al maandenlang een veelbesproken onderwerp is als het gaat om het testprogramma.

De samenwerking komt ten einde aan het begin van 2024, waarbij nog geen aankondiging is gedaan over wat de volgende stappen zullen zijn voor de organisatie. Hoe dan ook, dit zal een van de grootste verhalen van het jaar worden.

De scheiding tussen USADA en UFC

Zoals je je kunt voorstellen, hebben tal van vechters hun mening gegeven over wat er is gebeurd, waaronder Jon Jones - een man die in de loop der jaren meer dan eens in aanvaring is gekomen met de organisatie over doping gebruik.

Het is duidelijk te zien dat de zaken op een nogal bittere toon zijn geëindigd als het gaat om de breuk tussen USADA en de UFC. Wat betreft de reactie van de fans, lijken velen zeker blij te zijn met dit nieuws, terwijl anderen zich afvragen wat de organisatie zal doen met hun testprogramma vanaf dit punt.

Wat betreft de enige echte Conor McGregor, lijkt hij zeker vrij te zijn om te doen wat hij wil met betrekking tot een terugkeer. De Ier wordt er van verdacht tijdens zijn blessure herstelperiode flink aan de verboden middelen te hebben gezeten. Bovendien wordt zijn terugkeer verwacht in begin 2024 tegen Michael Chandler wat handig lijkt uit te komen nu USADA afhaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws