UFC vechtbaas door het stof! Spreekt over slaan vrouw (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vechtbaas door het stof! Spreekt over slaan vrouw (video)

UFC vechtbaas door het stof! Spreekt over slaan vrouw (video)

Dana White wil niet dat mensen hem verdedigen nadat hij betrapt werd op het slaan van zijn vrouw, wat werd vastgelegd op video.

Dana White sprak gisteren voor het eerst in de media na zijn beruchte video waarin hij zijn vrouw slaat die viraal ging.

Een paar dagen na nieuwjaar bracht TMZ een video uit van White en zijn vrouw die klappen uitwisselden in een nachtclub in Cabo. Tijdens de mediadag voor UFC Fight Night 217 gisteravond sprak White met de media. White opende door te zeggen dat hij niet wilde dat mensen hem zouden verdedigen vanwege de klap.

Ik had nooit mijn vrouw mogen slaan

“De mensen die mij verdedigen… Er is nooit een excuus. Hier is geen verdediging voor, en mensen zouden me hoe dan ook niet moeten verdedigen. Alle kritiek die ik heb gekregen is 100% terecht.” White denkt niet dat er straffen zijn die de UFC of Disney hem zouden kunnen geven die hem pijn zouden doen. "Wat moeten de gevolgen zijn? Ik neem 30 dagen vrij? Hoe doet dat me pijn?"

De UFC-president werd vervolgens gevraagd naar zijn eigen citaat over het niet kunnen aanblijven nadat je een vrouw hebt geslagen. “Je doet dit niet, je komt hier niet mee weg. Voor de rest van mijn leven, hoe lang dat ook is, mensen gaan me dit altijd nadragen. Ik heb het gedaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws