Ex Glory Arek Wrzosek in actie bij KSW debuut in Tsjechië MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex Glory Arek Wrzosek in actie bij KSW debuut in Tsjechië

Ex Glory Arek Wrzosek in actie bij KSW debuut in Tsjechië

De Poolse MMA-organisatie KSW zal nieuwe wegen inslaan wanneer het volgende maand in Tsjechië debuteert. De organisatie neemt een aantal van haar topvechters mee waaronder voormalig Glory vechter Arek Wrzosek.

KSW 79 vindt plaats op 25 februari in de Home Credit Arena in Liberec, Tsjechië. Zwaargewicht kampioen Philip De Fries zal zijn titel verdedigen in het hoofdtoernooi, terwijl Glory Kickboxing-veteraan Wrzosek en ex UFC-vechter Viktor Pesta naar verwachting ook op het evenement te zien zullen zijn.

KSW ook naar Nederland?

Tegenstanders voor alle drie de zwaargewichten worden de komende dagen bekendgemaakt. KSW 79 is de eerste keer dat de grootste MMA-organisatie van Europa een evenement buiten Polen organiseert sinds het begin van de COVID-19-pandemie.

Volgens een persbericht is Tsjechië "de eerste van verschillende nieuwe gebieden die KSW in 2023 en 2024 zal betreden". Eerder heeft KSW evenementen gehouden in locaties als Ierland, Kroatië en het Verenigd Koninkrijk. Of Nederland ook op de kaart staat bij KSW is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws