UFC-ster Israel Adesanya klaar voor comeback: 'Datum en tegenstander' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Israel Adesanya klaar voor comeback: 'Datum en tegenstander'

UFC-ster Israel Adesanya klaar voor comeback: 'Datum en tegenstander'

Israel Adesanya, de voormalige UFC middengewicht kampioen, is klaar om zijn terugkeer in de vechtsport te maken na een "kleine pauze" die volgde op zijn verrassende verlies tegen Sean Strickland afgelopen herfst.

Zijn huidige trainingsschema zou "The Last Stylebender" mogelijk terug in de Octagon kunnen brengen voor UFC 300 in april. "Hij is terug aan het trainen, dus hij is weer in de swing van dingen," vertelde hoofdcoach Eugene Bareman aan Combat TV.

"Ja kijk, we trainen voor het geval dat er een gevecht komt, dus we krijgen hem fit en ja, hij maakt zich klaar voor een mogelijke datum mocht die binnenkort komen. Hij is in principe klaar met zijn kleine pauze en hij is klaar om terug te komen. Dus geef ons een datum, geef ons een tegenstander, en we zullen er zijn, klaar om te gaan."

UFC 300: De grootste en meest schitterende vechtkaart van het jaar?

UFC 300 werd verwacht de grootste en meest schitterende vechtkaart van het jaar te worden; de promotie heeft echter moeite gehad om een vijf-ronden hoofdevenement te beveiligen, grotendeels vanwege Conor McGregor's onvermogen (of weigering?) om op 13 april in Las Vegas te vechten. "We zijn nu al zo'n goede maand-en-een-half bezig," vervolgde Bareman.

"Nog een paar maanden, nog een maand-en-een-half, en hij zal vliegen - terug naar pre-pauze niveau. Hij ziet er goed uit. Het is goed om hem terug in de sportschool te hebben. Hij heeft een hernieuwde soort energie en hij zorgt heel goed voor zichzelf. Hij heeft het meeste gemaakt van zijn vrije tijd en hij voelt zich verfrist en klaar om te gaan."

Mogelijke tegenstander: De nieuw gekroonde middengewicht kampioen Dricus Du Plessis

De meest logische tegenstander zou de nieuw gekroonde middengewicht kampioen Dricus Du Plessis zijn, die een bestaande (en raciaal beladen) verhaallijn heeft met "The Last Stylebender." Helaas lijkt het erop dat "Stillknocks" niet op tijd klaar zal zijn voor UFC 300, na zijn zwaarbevochten strijd tegen Strickland bij UFC 297 vorige maand in Toronto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws