Een gevecht tot de dood! UFC-ster Sean Strickland daagt Bryce Hall uit Nieuws
Nieuws

Een gevecht tot de dood! UFC-ster Sean Strickland daagt Bryce Hall uit

Een gevecht tot de dood! UFC-ster Sean Strickland daagt Bryce Hall uit

Sean Strickland gaat de uitdaging aan met Bryce Hall voor een sparingsessie met een angstaanjagende draai: "Willen jullie allemaal een dood lichaam zien?"

De voortdurende vete van Sean Strickland met sociale media influencers en beroemdheden

Sean Strickland's onenigheid met sociale media influencers en beroemdheden zet zich voort. Na een virale video waarin de voormalige UFC middengewicht kampioen de streamer Sneako in een eenzijdige afranseling versloeg - wat de aandacht trok van Jake Paul - werd influencer bokser Bryce Hall gevraagd door Inside Fighting over het incident en dacht dat de scène "soort van verkeerd" was, voordat hij een uitdaging maakte.

Bryce Hall daagt Sean Strickland uit

"Ik zou graag willen sparren met Sean Strickland," zei Hall. "Dana [White], regel een sparingsessie met Sean Strickland voor mij. Ik wil sparren. Ik garandeer dat ik Sean Strickland zou kunnen raken."

Natuurlijk kreeg Strickland lucht van Hall's interview, en in het minst verrassende nieuws van deze week, accepteerde Strickland de uitdaging, maar voegde zijn eigen unieke draai eraan toe die Hall zeker iets zal geven om over na te denken. De populaire 185-pond vechter deelde ook een screenshot van directe berichten die hij naar Hall stuurde met de spelregels.

"Oké deal," verklaarde Strickland. "Jij en ik deze week. Ik geef je een locatie. Je kunt een GoPro of iets dergelijks meenemen. Alleen jij en ik, ik ben moe van deze sportschool onzin. Ben je klaar om voor de eerste keer in je leven een man te zijn?"

Tot nu toe heeft Hall niet gereageerd, die een beetje vechtervaring heeft - inclusief enkele influencer bokswedstrijden, en zelfs een overwinning door stopzetting in de tweede ronde die voor BKFC afgelopen augustus vocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws