Knie knakt doormidden en verpest UFC-debutant's optreden MMA Nieuws
MMA Nieuws

Knie knakt doormidden en verpest UFC-debutant's optreden

Knie knakt doormidden en verpest UFC-debutant's optreden

Christian LeRoy Duncan's veelbesproken UFC debuut eindigde zonder veel ophef nadat Dusko Todorovic een brute knieblessure had opgelopen in de eerste ronde die hun gevecht bij UFC 286 stopte.

Voorafgaand aan de avond was Duncan een nieuweling waar iedereen op lette nadat hij onder de Cage Warriors-vlag een ongeslagen record had neergezet met verschillende verbluffende finishes. Duncan zag er sterkt uit toen de wedstrijd begon, Todorovic zette een verkeerde stap toen hij zijn lichaam draaide en hij stortte neer op het canvas.

Zodra Todorovic zijn knie greep, kon de scheidsrechter duidelijk zien dat hij duidelijk geblesseerd was en het gevecht werd gestopt met het einde om 1:52 in de eerste ronde.

UFC-debutant krijgt geen kans om te schitteren

"Hij zakte gewoon voor mij in elkaar," zei Duncan later. "Ik hoorde hem een geluid maken en hij zakte in elkaar. Ik heb geen idee wat er gebeurd is."

Duncan kwam er comfortabel vanaf, ondanks dat hij zijn debuut maakte voor een thuispubliek, maar hij kreeg eigenlijk nooit de kans om veel te doen tijdens de wedstrijd, buiten een paar harde lowkicks aan het begin van de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws