UFC kampioen weigert gevecht tegen Israel Adesanya! 'Gemiste kans' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen weigert gevecht tegen Israel Adesanya! 'Gemiste kans'

UFC kampioen weigert gevecht tegen Israel Adesanya! 'Gemiste kans'

Israel Adesanya heeft onthuld dat hij het aanbod kreeg om de hoofdact van UFC 300 te zijn tegen Dricus Du Plessis voor de middengewicht titel.

Na een korte pauze is 'The Last Stylebender' terug in training en klaar om terug te keren naar MMA. Hoewel velen dachten dat hij UFC 300 zou leiden, koos de organisatie uiteindelijk voor Alex Pereira tegen Jamahal Hill als hoofdgevecht voor het evenement in april.

Du Plessis weigert gevecht met Adesanya

In een gesprek op Theo Von's podcast onthulde Adesanya dat hij akkoord ging om UFC 300 te leiden, maar dat het Du Plessis was die het gevecht afwees. "Ze riepen me op voor 300 en ik was zoals 'ja, laten we gaan.' Maar hun kant wilde het niet. Ze wilden het niet," zei Adesanya.

Du Plessis had recentelijk gevochten tegen Sean Strickland en had mogelijk wat blessures, maar Adesanya benadrukte dat hij zelf ook met blessures heeft gevochten.

Toekomst van het gevecht tussen Du Plessis en Adesanya

Met Du Plessis vs. Adesanya niet als hoofdgevecht van UFC 300, is het onzeker wanneer of of het gevecht zal plaatsvinden. Alle tekenen wijzen er echter op dat dit de volgende stap zou kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws