Jamal is ready maar factoren houden hem buiten de Glory ring: Coach El Badaoui Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal is ready maar factoren houden hem buiten de Glory ring: Coach El Badaoui

Jamal is ready maar factoren houden hem buiten de Glory ring: Coach El Badaoui

Jamal Ben Saddik stapte over naar topcoach Said na een tijd onder de vleugels van Mike Passenier te hebben getraind. Volgens El Badaoui is Ben Saddik een goede toevoeging voor zijn team.

Tijdens de mediadag vandaag sprak de coach over zijn nieuwe pupil Jamal en zegt dat deze tegen alle geruchten in ready is om te vechten. "Jamal is ready maar als er niet op tijd een belletje komt hoe kan hij zich dan goed voorbereiden?", zegt Badaoui.

Er moeten zaken worden gladgestreken

"Vergeet niet dat er ook nog andere zaken geregeld moeten worden, het is niet simpelweg instappen. Er zullen bepaalde andere zaken moeten worden glad gestreken, als dat niet plaatsvindt kom je ook. niet verder."

Uit de woorden van El Badaoui is op te maken dat er achter de schermen flink onderhandeld wordt, maar dat er bepaalde zaken nog moeten worden geregeld." Fans hopen Ben Saddik binnenkort in actie te zien, geruchten gaan dat het komende event in april wel eens een comback van de Marokkaanse topvechter zou kunnen bevatten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws