Glory komt met spotgoedkope tickets voor Grand Prix van 9 maart: 'Zacht Prijsje' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory komt met spotgoedkope tickets voor Grand Prix van 9 maart: 'Zacht Prijsje'

Glory komt met spotgoedkope tickets voor Grand Prix van 9 maart: 'Zacht Prijsje'

Glory, de prominente kickboksorganisatie, maakt het voor fans mogelijk om de Grand Prix op 9 maart live bij te wonen met tickets die al vanaf €25,00 beschikbaar zijn.

Deze aantrekkelijke prijsstelling maakt het evenement toegankelijk voor een breed publiek, waardoor liefhebbers van de sport vanaf de tribunes in het GelreDome kunnen genieten van de actie.

Interessante gevechten en 8-Man toernooi

De Grand Prix belooft een aantal interessante gevechten naast het spannende 8-man toernooi. Met de betaalbare ticketprijzen biedt Glory een unieke kans voor fans met een kleiner budget om deze spectaculaire gevechten van dichtbij mee te maken.

Samenwerking met streamingdienst DAZN

Glory kondigde ook een samenwerking aan met de streamingdienst DAZN, waardoor fans uit België en Frankrijk de events live kunnen volgen. In Nederland zijn de evenementen van Glory te zien op Videoland, wat de toegankelijkheid voor een internationaal publiek vergroot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws