UFC denkt over interim zwaargewicht titelgevecht door blessure Ngannou MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC denkt over interim zwaargewicht titelgevecht door blessure Ngannou

UFC denkt over interim zwaargewicht titelgevecht door blessure Ngannou

Francis Ngannou, de UFC zwaargewicht kampioen is tijdelijk uitgeschakeld door een blessure. De UFC denkt nu na over een interim titelgevecht nu de kampioen aan de kant zit.

UFC-vechtbaas Dana White zegt dat een interim zwaargewicht titelgevecht tot de mogelijkheden behoort nu Ngannou is uitgeschakeld. Ngannou heeft recentelijk een interim-kampioen zwaargewicht uitgeschakeld toen hij afgelopen januari Ciryl Gane versloeg in een titelwedstrijd op UFC 270.

Het kan heel goed zijn dat hij het opnieuw moet doen als hij terugkeert van zijn knieoperatie. Kort nadat Ngannou zijn rivaal Gane versloeg, onthulde zijn manager dat deze een operatie zou ondergaan om verwondingen aan zijn MCL en ACL (kruisbanden) te herstellen.

Lang herstel ingekort

Ngannou had de blessures opgelopen tijdens de training voorafgaand aan dat gevecht met Gane. Gevreesd werd voor een beschadigde meniscus maar dit bleek tijdens de operatie niet het geval. Waardoor zijn geschatte negen maanden herstel iets korter zal zijn.

Op de vraag of er een tussentijdse titelstrijd komt zegt White; ,,Het is heel goed mogelijk," zei White. ,,We komen deze week te weten hoe lang hij uit de roulatie is." Er is ook de kwestie van het contract van Ngannou. Daar is wat ruis over met White, alhoewel deze verwacht dat hij er met Ngannou uit zal komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws