Gaethje en Holloway vechten om de BMF-Titel in epische wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gaethje en Holloway vechten om de BMF-Titel in epische wedstrijd

Gaethje en Holloway vechten om de BMF-Titel in epische wedstrijd

Op 13 april zal Justin Gaethje zijn BMF-titel verdedigen tegen Max Holloway tijdens UFC 300, zoals aangekondigd eerder vandaag door UFC CEO Dana White. Deze confrontatie, die vijf ronden zal duren, markeert Gaethje's eerste verdediging van de BMF-kampioenschapstitel.

BMF kampioen Gaethje verwierf deze titel door Dustin Poirier uit te schakelen bij UFC 291 en heeft momenteel op een winstrecord van twee gevechten. Holloway, aan de andere kant, heeft sinds juli 2022 niet meer verloren en heeft zijn laatste twee UFC-gevechten gewonnen, waaronder een overwinning op Arnold Allen en een knock-out overwinning op Chan Sung Jung, beter bekend als "The Korean Zombie".

Een indrukwekkende staat van dienst

Gaethje en Holloway hebben samen een indrukwekkend aantal van 50 overwinningen in hun MMA-carrières. Hun aankomende gevecht belooft een spannende strijd te worden tussen twee van de meest gerespecteerde vechters in de lichtgewichtklasse.

Jim Miller en Bobby Green toegevoegd aan het evenement

Naast de hoofdpartij tussen Gaethje en Holloway, is er ook een gevecht tussen Jim Miller en Bobby Green toegevoegd aan de UFC 300-kaart. Miller, die het record voor de meeste overwinningen in de UFC bezit (26 overwinningen), zal de enige vechter zijn die zowel bij UFC 100, UFC 200 als UFC 300 heeft gevochten.

Green, met 12 overwinningen in de UFC, staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de octagon. Hoewel een confrontatie tussen deze veteranen in het verleden drie keer is gepland, is het nog nooit tot een gevecht gekomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws