Badr Hari verrast fans met 8 man toernooi: 'Kickboks Champions League' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari verrast fans met 8 man toernooi: 'Kickboks Champions League'

Badr Hari verrast fans met 8 man toernooi: 'Kickboks Champions League'

Badr Hari, de bekende Marokkaanse kickbokslegende, heeft recentelijk de aandacht van zijn fans getrokken door een intrigerende foto te delen op social media.

Op deze foto is hij te zien samen met andere iconen van de kickbokswereld, zoals Gökhan Saki, Peter Aerts en Remy Bonjasky, wat wijst op een mogelijk 8 man zwaargewicht toernooi. De eenvoudige tekst "Toernooi" bij de foto heeft veel speculatie en enthousiasme opgewekt onder de fans.

Reacties van fans op Badr Hari's post

De reacties van fans op Badr Hari's Instagram post zijn gemengd maar gepassioneerd. Sommige fans uiten hun verlangen om de 'jonge Badr van weleer' weer in actie te zien. "Dit is Kickboks Champions League", schrijft een fan.

Een fan schreef: "wij willen de jonge Badr van weleer zien, kom terug." Anderen zijn minder positief en wijzen op zijn recente prestaties. Een kritische reactie luidde: "Je lag te slapen je hebt je kans vergooid om mee te doen", verwijzend naar Badr Hari's afwezigheid tijdens de Glory Grand Prix op 9 maart.

Nostalgie naar de gloriedagen van K-1

De post van Badr Hari brengt bij veel fans herinneringen naar boven aan de gloriedagen van de K-1 in Japan, waar hij en andere legendes talloze successen boekten. De hoop is groot dat hetzelfde spektakel en de intense strijd die kenmerkend waren voor die tijd, ook te zien zullen zijn tijdens de aankomende Glory Grand Prix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws