Top MMA-vechter over vermeend UFC ontslag: 'Niemand zet mij zomaar op straat' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Top MMA-vechter over vermeend UFC ontslag: 'Niemand zet mij zomaar op straat'

Top MMA-vechter over vermeend UFC ontslag: 'Niemand zet mij zomaar op straat'

Tyrone Woodley reageert op de geruchten dat hij door de UFC aan de kant zou zijn gezet. De voormalig UFC-kampioen weltergewicht heeft de geruchten dat hij is ontslagen nadrukkelijk de kop ingedrukt.

De geruchten dat Woodley zou zijn ontslagen begonnen woensdagochtend. Woodley zou naar verluidt op Snapchat hebben gepost dat hij door de UFC aan de kant was geschoven.

"Dit is onzin", schreef Woodley in zijn Instagram-post, waarmee hij zijn vermeende Snapchat-post ontkende. 'Ik heb dit nooit gepost. Ik heb dit nooit gemeld en niemand zet mij zomaar op straat."

Motivatie

Op Instagram ontkent Woodley dus dat hij moet vertrekken. "Niet al het nieuws is echt nieuws," voegde Woodley toe in het bijschrift voor zijn bericht.

De UFC maakte recentelijk bekend ruim 60 vechters te zullen ontslaan. Inmiddels zijn de eersten al aan de kant gezet. Woodley heeft een aantal verliezen achter zijn kiezen. Ondanks dat zegt zijn coach dat de vechter momenteel bezig is met het terugwinnen van zijn motivatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws