Schreeuw om kampioenstrijd tussen Cedric Doumbe en Regian Eersel groot Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Schreeuw om kampioenstrijd tussen Cedric Doumbe en Regian Eersel groot

Schreeuw om kampioenstrijd tussen Cedric Doumbe en Regian Eersel groot

Cedric Doumbe zou Regian Eersel moeten treffen in de GLORY kickboxing ring. Zo is de algemenen mening van de fans. Deze zouden de twee super kampioenen graag tegenover elkaar zien staan.

Vorige week slaagde Doumbe er zonder al teveel moeite in zijn GLORY weltergewicht titel te behouden tegen Karim Gahdjji. Oorspronkelijk stond de Nederlandse en interim kampioen Murthel Groenhart gepland om tegen Doumbe te vechten. Groenhart moest afzeggen wegens een blessure aan zijn rib. Dus werd Gahdjji last minute opgeroepen.

Echter zien de fans van ONE Championship lichtgewicht kampioen Regian Eersel, graag hun idool in de ring verschenen tegen de Fransman Doumbe. Eersel die onder de grote kampioenen in het kickboksen gerekend kan worden zou dan wel dispensatie moeten krijgen van ONE.

Toestemming

Echter is ONE niet zo scheutig met het geven van toestemming aan haar vechters om elders te knokken. Waarvan sommige al sinds de coronapandemie of langer aan de kant zitten.

De fans zien het wel zitten en reageerden dan ook onder een post van Doumbe dat hij dan wel bij GLORY kampioen mag zijn, maar hij door Eersel van de troon gestoten zal worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws