ZWARE BLESSURE: UFC vechter Tyron Woodley flink gesloopt MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZWARE BLESSURE: UFC vechter Tyron Woodley flink gesloopt

ZWARE BLESSURE: UFC vechter Tyron Woodley flink gesloopt
ZWARE BLESSURE: UFC vechter Tyron Woodley flink gesloopt

Tyron Woodley liep afgelopen zaterdag een flink verlies op tegen Colby Covington tijdens het UFC Vegas 11 event.

Niet alleen verloor Woodley maar hij heeft ook te kampen met een aantal zware blessures waaroder een gebroken rib. ESPN journalist Ariel Helwani van ESPN plaatste een foto van een röntgenfoto. Deze had Woodley hem verstrekt en waaruit bleek dat hij een gebroken rib heeft.

Het ging er heftig aan toe tijdens het gevecht tussen Covington en Woodley. Voorafgaande aan het gevecht werd al een flinke oorlog op social media uitgevechten die tot en climax kwam in de UFC kooi. Zowel Covington als Woodley spaarde zichzelf niet.

Met pensioen

Volgens Woodley was de rib al vroeg in het gevecht gebroken en veroorzaakte dit hevige pijn nadat hij probeerde op te staan ​​vanuit een submission waar hij in de vijfde ronde voor ging. Woodley wilde een guillotine-choke toepassen, waar Covington uit manoeuvreerde. Echter schreeuwde Woodley het uit van de pijn.

De wedstrijd werd onderbroken en de winst werd toegekend aan Covington. Na de clash werd Woodley naar het ziekenhuis vervoerd waar onder andere de breuk werd geconstateerd. Woodley, die de voormalige UFC-kampioen weltergewicht was, heeft nu voor het eerst in zijn carrière drie opeenvolgende gevechten verloren. UFC Baas Dana White vindt het tijd voor Woodley om te stoppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws