'Te erg dit!' Vechter zwaar genaaid door omroeper  (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Te erg dit!' Vechter zwaar genaaid door omroeper (video)

'Te erg dit!' Vechter zwaar genaaid door omroeper  (video)

Ysidro Gutierrez kreeg een flinke domper voor zijn kiezen bij Fury FC 66 afgelopen week. De vechter vierde al feest omdat was aangekondigd dat hij had gewonnen van Anthony Parham Jr.. Echter werd dit ter plekke teruggedraaid.

,,Laten we dit nog een keer doen," is nooit iets dat je wilt horen na het vieren van je overwinning, maar dat is precies wat er gebeurde met Gutierrez bij Fury FC 66. Gutierrez had al feest gevierd nadat de ringomroeper had gezegd dat hij Anthony Parham Jr. had verslagen.

De winst was kennelijk een split decision met scores van 29-28, 28-29 en 30-27. Commentatoren uitten hun verbazing over de uitslag. Toen zag Gutierrez de blik op het gezicht van de omroeper. ,,Hé, live-tv", begon de omroeper zich te verontschuldigen. ,,Dit zijn de juiste punten… waar is mijn man?"

Blind

Die man was blijkbaar het hoofd jurylid die had gehoord dat de verkeerde man was omgeroepen als winnaar. En de omroeper op de hoogte had gesteld van de fout. ,,Laten we ze weer op een rij zetten, en laten we dit nog een keer doen", zei de omroeper nonchalant nadat hij was gecorrigeerd.

En daarmee kreeg Parham Jr. heel onhandig de overwinning via split decision. Alles bij elkaar genomen leek Gutierrez het zo goed te vinden als verwacht. Maar dat het te erg voor woorden was bleek van de commentaren op social media, waar de omroeper werd verweten blind te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws