Tyson Fury: 'Ik vecht gratis tegen Joshua, voor het volk' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury: 'Ik vecht gratis tegen Joshua, voor het volk' (video)

Tyson Fury: 'Ik vecht gratis tegen Joshua, voor het volk' (video)

Tyson Fury laat weer eens van zich horen. Slechts enkele weken na zijn "Ik zal weer vechten voor £ 500 miljoen". Heeft de 33-jarige gezegd dat hij terug zal komen en gratis tegen Anthony Joshua zal vechten maar alleen op zijn voorwaarden.

Tijdens de laatste etappe van zijn "Victory"-tour vertelde Fury het verzamelde publiek dat hij terug zal komen en tegen Joshua zal vechten (als Joshua Oleksandr Usyk verslaat in hun rematch op 20 augustus). Maar alleen als in het Wembley stadion is en voor Britse boksfans gratis is om binnen te komen' en het gratis televisie het land te zien is.

,,Het draait allemaal om het geld, meneer de zakenman; hij is geen vechter,' zei Fury over Joshua. ,,Ik zweer bij God dat ik hoop dat hij de strijd tegen Usyk wint, zodat ik uit mijn pensioen kan komen en gratis tegen hem kan vechten."

De voorwaarden zijn echter deze: ik wil het in het Wembley Stadium, ik wil dat het gratis binnenkomt en ik wil het op gratis televisie in dit land. Ik zal hem in Engeland bevechten, niet in het buitenland in een vreemd land voor meer geld; hier gratis voor de mensen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws