VIDEO: Tyson Fury daagt Ngannou en alle ‘UFC-jongens’ uit Nieuws
Nieuws

VIDEO: Tyson Fury daagt Ngannou en alle ‘UFC-jongens’ uit

VIDEO: Tyson Fury daagt Ngannou en alle ‘UFC-jongens’ uit

Tyson Fury heeft wel zin in een bokswedstrijd tegen UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. Via een videoboodschap zoals alleen ten Britse bokskoning het kan, laat hij Ngannou en de 'UFC-jongens' weten klaar voor iedereen te zijn.

De oorspronkelijke bedoelingen van Ngannou in vechtsporten waren gericht op boksen. Nu als UFC-zwaargewicht kampioen heeft hij de aandacht van Tyson Fury getrokken. En de Brit laat weten dat hij elke dag van de week en twee keer op zondag klaar is om tegen de atleet uit Kameroen of elk ander UFC-zwaargewicht de ring in te gaan.

Kom maar op

,,Dit is een bericht aan Francis Ngannou en de UFC-jongens", zei Fury via een Twitter-videopost. ,,Jullie allemaal, als je wat van dit‘ Gypsy King ’-geld wilt, dan weet je waar je het kunt vinden. Wil je wat van deze ‘Gypsy King’ kracht? Ik zal het je geven. Altijd, overal, zeven dagen per week en twee keer op zondag, jullie grote lelijke grootpraters "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws