UFC ster Masvidal beloofd aartsrivaal te doden! 'Ik neem zijn ziel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC ster Masvidal beloofd aartsrivaal te doden! 'Ik neem zijn ziel'

UFC ster Masvidal beloofd aartsrivaal te doden! 'Ik neem zijn ziel'

Jorge Masvidal heeft beloofd dat hij Colby Covington nog een keer zal bevechten om diens ziel te nemen voordat hij besluit om met MMA te stoppen.

Vorige jaar bij UFC 272 sloten Covington en Masvidal uiteindelijk hun vete op het grote podium af. Hoewel Masvidal enkele mooie momenten tijdens de wedstrijd had, waaronder het neerhalen van Covington, werd hij uiteindelijk gedomineerd en verslagen.

Na een incident in een steakhouse in Miami, zijn de twee mannen sindsdien in verschillende richtingen gegaan. Covington gaat voor de UFC-weltergewicht titel, terwijl Masvidal nog een rekening te vereffenen heeft, deze keer met Gilbert Burns.

Ik zal Colby Covington vermoorden

Tijdens een recent gesprek met Joe Rogan maakte 'Gamebred' duidelijk dat hij nog niet klaar is met Covington. “Zodra Colby geld had verdiend, wat heeft hij toen gedaan? Mijn coach niet betaald”, zei Masvidal op de Joe Rogan Experience. “Sindsdien was ik als, 'Bro, ik wil verdomme een knuppel op zijn verdomde nek slaan'. En mijn coach is als, 'Doe het niet, bro. Je vecht tegen hem, en zo krijg je wraak voor ons allebei'.

"Ik heb hem de laatste keer niet gekregen [we vochten], maar ik beloof je dat ik voor het einde van mijn carrière in de MMA Colby in de kooi zal vermoorden. Rechtsgeldig", voegde hij eraan toe. “

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws