Samenwerking MMA-ster Khabib en Bellator vechtbaas Coker: 'Dit gevecht moet er komen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Samenwerking MMA-ster Khabib en Bellator vechtbaas Coker: 'Dit gevecht moet er komen'

Samenwerking MMA-ster Khabib en Bellator vechtbaas Coker: 'Dit gevecht moet er komen'

Khabib Nurmagomedov voormalig UFC lichtgewicht kampioen en Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA plannen een mogelijk gevecht tussen Fedor Emelianenko en Junior Dos Santos.

Er zullen een paar hindernissen genomen om dat voor elkaar te krijgen. Maar het lijkt op zijn minst op dat er enige interesse van betrokken partijen. Vooruitlopend op het Eagle FC 47 event van morgen, sprak Nurmagomedov zijn wens uit om met Bellator samen te werken. Coker reageerde positief via social media en het lijkt er op dat er een gesprek komt.

,,Als Dos Santos wint, wil ik Dos Santos vs Fedor echt laten vechten", zei Nurmagomedov die eigenaar is van Eagle FC. ,,Hij moet gefocust blijven, maar ik wil met mijn vriend Scott Coker praten omdat Fedor onder Bellator contract staat. Ik weet niet wat ze nu met hem gaan doen, maar we kunnen zeker praten en we kunnen een aantal goede gevechten maken. "

Het gevecht om te maken

Bellator-president Coker heeft sindsdien onthuld dat hij inmiddels gebeld telefoontje heeft met Khabib. De twee zullen naar alle waarschijnlijkheid snel om de tafel gaan. Dos Santos, die dit weekend waarschijnlijk eerst langs collega-UFC-veteraan Yorgan De Castro moet komen, zegt ook dat hij deze potentiële match met Emelianenko wel ziet zitten.

Emelianenko, die nu 45 jaar oud is, heeft vier van zijn laatste vijf Bellator gevechten gewonnen. Hij schakelde zowel Timothy Johnson als Rampage Jackson uit in zijn laatste twee wedstrijden. Dos Santos daarentegen is 38 en zal deze vrijdag voor het eerst vechten sinds hij de UFC in 2020 verliet. Hij leed vier zware verliezen tegen namen als Francis Ngannou, Ciryl Gane, Curtis Blaydes en Jairzinho Rozenstruik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws