Glory's Tavares eindelijk de ring in: 'Meest gewilde kickbokser' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Tavares eindelijk de ring in: 'Meest gewilde kickbokser'

Glory's Tavares eindelijk de ring in: 'Meest gewilde kickbokser'

Luis Tavares ziet na een aantal afgelaste wedstrijden einde licht aan het einde van de tunnel. De topkickbokser staat gepland te vechten op 11 juni tegen de Fransman Florent Kaouachi. Na eerder twee gevecht aan zijn neus voorbij te hebben zien gaan "is het tijd om te slopen."

Het zat Tavares allemaal niet mee, de topkickbokser bij Glory Kickboxing zag eerder dit jaar een gevecht met kampioen Artem Vakhitov uit Rusland verwateren. Een ander gepland gevecht met Boy Boy Martin kan ook niet doorgaan, maar nu is het tijd om te slopen.

,,Zet je popcorn en cola maar klaar want niemand gaat blijven staan", zegt Tavares die op het ogenblik de meest gewilde vechter binnen Glory lijkt te zijn. Na de aankondiging dat Tavares dan eindelijk op Glory Rivals in Alkmaar zal knokken kwamen de reacties los.

Iedereen wil Luis

Een van de meest opvallen is die van de coach van Vakhitov, Andrey Busygin. ,,Na Vakhitov zo veel aanbiedingen bijna elke maand, lucky man", schreef Busygin. Deze wil nog steeds graag zijn vechter tegenover Tavares zien. Echter verhinderen visum problemen door de oorlog van Rusland met de Oekraïne dit.

Glory's Tavares eindelijk de ring in: 'Meest gewilde kickbokser'

Maar er zijn meer kapers op de kust en lijkt er uit de Glory zwaargewicht divisie ook interesse te zijn voor het lichtzwaargewicht Tavares. In een recente Podcast zei toptrainer Mike Passenier dat Tavares niet zou misstaan tussen de zwaarste vechters bij Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws