Kickbokser Boutasaa wacht zware taak in Singapore vrijdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokser Boutasaa wacht zware taak in Singapore vrijdag

Kickbokser Boutasaa wacht zware taak in Singapore vrijdag

Mohammed Boutasaa de Nederlands-Marokkaanse kickbokser tekende recentelijk bij ONE Championship. Hij staat vrijdag 20 mei tegenover Davit Kiria. Het gevecht welke tijdens ONE 157 plaatsvindt zal een zware taak zijn voor Boutasaa dis als favoriet wordt aangemerkt.

In totaal zijn er 16 wedstrijden in het Singapore Indoor Stadium tijdens ONE 157. Een van de partijen waar reikhalzend naar uitgekeken wordt door de fans is die tussen Boutasaa en Kiria. Het zal geen makkelijke partij worden tussen twee absolute topatleten.

Kampioen tegen kampioen

Kiria is een voormalig Glory lichtgewicht kampioen. Maar hij heeft twee van zijn drie ONE Championship-gevechten verloren. Deze nederlagen kwamen door toedoen van levende legendes Sittichai en Giorgio Petrosyan.

Boutasaa is een opkomende ster die al zijn gevechten tot nu toe heeft gewonnen. Maar de 22-jarige, die Marokkaanse roots heeft maar vanuit Nederland vecht, zal beduidend minder ervaren zijn dan zijn tegenstander. Toch heeft het team van Boutasaa er alle vertrouwen in.

Alle vertrouwen in

,,Het zal een zware test worden voor Mohammed, maar wij geloven dat hij er klaar voor is. Anders had hij daar niet gestaan", zegt Maikel Polanen van het management van de kickbokser. Polanen die veel topvechters traint en onder zijn management heeft is vol vertrouwen.

,,Vergeet niet dat al is Mohammed jonger dan Kiria hij alle klappen van de zweep kent. Hij is niet voor niets kampioen bij Enfusion geworden. De fans kunnen een knalgevecht verwachten", aldus Polanen. Boutasaa won op in Februari 2020 de Enfusion -67 wereldtitel en zal zeker willen imponeren in zijn debuut bij ONE Championship.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws