Dit gevecht mag je niet missen: 'Kijk gratis en live'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dit gevecht mag je niet missen: ‘Kijk gratis en live’

Dit gevecht mag je niet missen: ‘Kijk gratis en live’

Dit gevecht mag je vrijdag niet mag missen: 'Kijk gratis'

Junior Dos Santos tegen Yorgan De Castro is de headliner morgen van Eagle FC 47. Het event welke in handen is van UFC-ster Khabib Nurmagomedov is gratis en live te zien. Via de website van de organisatie kan je vanaf 23:55 uur op vrijdag 20 mei kijken.

Tijdens Eagle FC 47 neemt ex-UFC zwaargewicht kampioen Junior Dos Santos het op tegen veteraan Yorgan De Castro. Dit wordt het eerste gevecht van Dos Santos sinds hij in maart 2021 werd ontslagen uit de UFC. Na vier opeenvolgende verliezen bij de organisatie.

Kijk gratis mee

Wat De Castro betreft, hij is op zoek naar zijn derde opeenvolgende overwinning. Zijn periode van vier gevechten bij de UFC eindigde in 2021. Meest recent maakte De Castro een indrukwekkend debuut bij Eagle FC. Waar hij in de eerste ronde een overwinning scoorde op Shaun Asher in januari.

Ook Thiago Silva en Hector Lombard zullen elkaar ontmoeten in het co-main event in een strijd tussen UFC-veteranen. Lombard keert terug naar MMA na een recente periode in de BKFC. Waar hij eerder een titel opeiste. Terwijl Silva voor het eerst sinds 2019 zal vechten. Silva vocht voor het laatst bij KSW in Polen.

Het Eagle FC evenement van Khabib Nurmagomedov is gratis te zien via de Eagle FC website (KLIK HIER). Voor de Nederlandse fans is mee kijken mogelijk vanaf 23:55 uur op vrijdag 20 mei.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page