Enfusion en Brave CF pakken uit met twee top events in Nederland en Duitsland Nieuws
Nieuws

Enfusion en Brave CF pakken uit met twee top events in Nederland en Duitsland

Enfusion en Brave CF pakken uit met twee top events in Nederland en Duitsland

Enfusion de Nederlandse vechtsportorganisatie breidt haar samenwerking uit met Brave Combat Federation en komt met twee events op25 mei in Alkmaar, gevolgd door 12 oktober in Essen Duitsland.

Als kickboksorganisatie van Nederlandse bodem met een stevig anker in de lokale en internationale scene, breidde Enfusion haar events uit met ECE Cage Fighting. Ook ging de organisatie van CEO Edwin van Os de samenwerking aan met een aantal andere organisaties zoals Brave CF.

Een mix van topgevechten

Samen met Brave CF zijn er voor dit jaar twee events aangekondigd in Nederland en Duitsland. Een teken dat Enfusion die ten onrechte vaak wordt gezien als hofleverancier va topvechters voor bijvoorbeeld Glory, haar groei voortzet.

Over de vechtkaarten van beide events is nog niet veel bekend maar Enfusion en Brave CF staat garant voor spektakel met grote namen als Nabil Haryouli die naast het kickboksen de MMA domineert. Naast het live bijwonen kan je als fan ook via livestream online meekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws