Jake Paul boekt onverwacht gevecht tegen Mike Perry: 'Mike Tyson buitenspel' Nieuws
Nieuws

Jake Paul boekt onverwacht gevecht tegen Mike Perry: 'Mike Tyson buitenspel'

Jake Paul boekt onverwacht gevecht tegen Mike Perry: 'Mike Tyson buitenspel'

Jake Paul zal niet tot 15 november wachten op zijn volgende bokswedstrijd. Paul heeft besloten de oorspronkelijke datum voor de blockbuster clash met bokslegende Mike Tyson aan te houden en zal in plaats daarvan op 20 juli vechten tegen mixed martial artist en Bare Knuckle Fighting Championship's "Platinum" Mike Perry in een acht-rondes cruiserweight gevecht in de Amalie Arena in Tampa, Florida.

Paul zou oorspronkelijk op 20 juli tegen Tyson vechten in het AT&T Stadium in Arlington, Texas, tijdens een evenement dat live te streamen zou zijn op Netflix. Tyson (57) werd echter gedwongen zich terug te trekken vanwege medische problemen, waardoor het gevecht werd verplaatst naar 15 november.

In plaats van te wachten op de nieuwe datum, heeft Paul (9-1, 6 KOs) besloten zijn trainingskamp niet te verspillen en actief te blijven door het op te nemen tegen de ongeslagen BKFC vechter tijdens het evenement met de naam "Fear No Man", te zien via DAZN Pay Per View.

"Toen de Paul vs. Tyson-wedstrijd werd verplaatst, wist ik meteen dat ik op zaterdag 20 juli toch wilde vechten. Nu ik me voorbereid op mijn gevecht tegen Iron Mike, is er geen betere tegenstander voor mij dan Mike Perry", aldus Paul in een verklaring aan ESPN.

"Hij is een bewezen knockout-artiest die erom bekend staat een maniak te zijn, zowel binnen als buiten de ring. Dit is de perfecte ervaring voor mij om op te doen voordat ik het tegen Mike Tyson opneem. Maar die ervaring brengt wel risico's met zich mee. Degenen die mij kennen, weten dat ik een risico-nemer ben. En hoewel 'Platinum' Perry misschien probeert mij te verslaan, ben ik Titanium Jake Paul en ik vrees niemand."

"Ik ga winnen en iedereen een voorproefje geven van wat ik tegen Mike Tyson in de ring zal brengen. Kijk op DAZN PPV terwijl ik terugkeer naar Tampa en 'Platinum' Perry the Platypus definitief naar bare-knuckle fighting stuur."

Perry belooft Paul "grootste fout van zijn leven" te laten maken

Perry (5-0, 3 KOs BKFC) vechtte zeven jaar in MMA en debuteerde in 2016 bij de UFC. Hij had een UFC-record van 7-8 voordat hij de organisatie verliet om in 2021 bij BKFC te tekenen. De overstap naar bare-knuckle fighting heeft Perry (32) de grootste ster van de organisatie gemaakt met overwinningen op voormalig UFC-kampioenen zoals Luke Rockhold en Eddie Alvarez. Zijn overwinning op de laatste leverde hem het symbolische "King of Violence" kampioenschap op.

"Jake Paul beweert dat hij niemand vreest, maar op zaterdag 20 juli zal de wereld de waarheid zien: hij heeft zojuist de grootste fout van zijn leven gemaakt door mij te proberen te verslaan voor Iron Mike", aldus Mike Perry. "Ik ga het er op zaterdag 20 juli gemakkelijk laten uitzien en ik ga Jake Paul het meeste leren wat hij ooit over vechten heeft geleerd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws