MMA Debuut worstelster zorgt voor ophef! 'Niet eerlijk gewonnen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA Debuut worstelster zorgt voor ophef! 'Niet eerlijk gewonnen'

MMA Debuut worstelster zorgt voor ophef! 'Niet eerlijk gewonnen'

Daniel Cormier de UFC legende keek uit naar het MMA-debuut van Austin O'Connor afgelopen weekend en kreeg waar voor zijn geld. De tweevoudig NCAA-worstelkampioen uit North Carolina vecht zondag tijdens Fury 91 tegen Camden Fontenot en besloot diens hoofd als een stormram tegen het canvas te slammen.

Daniel Cormier de legende van UFC, was getuige van een spectaculaire knock-out tijdens het MMA-debuut van Austin O'Connor afgelopen weekend. De tweevoudig NCAA-worstelkampioen uit North Carolina vocht zondag tegen Camden Fontenot tijdens Fury 91 en liet zien dat hij klaar is om de MMA-wereld te bestormen.

O'Connor domineerde het gevecht van begin tot eind en besloot het af te maken met een vernietigende slam die Fontenot bewusteloos op het canvas achterliet. Daarvoor gebruikte hij het hoofd van zijn tegesntander als stormram op de vloer van de kooi.

Fans vragen zich af: "Is dit illegaal, mag dit wel die gast heeft koppijn", schrijft een fan. "Dit heb ik nog nooit gezien een hoofd op de grond rammen?"

Cormier die zelf een succesvolle worstelaar en MMA-vechter was is erg onder de indruk van wat hij zag. "Het was een geweldige knock-out", aldus Cormier. "Austin heeft veel potentieel en ik denk dat hij een grote toekomst heeft in deze sport."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws